Verdachte steekpartij crèche bekend

0
2

De politie weet wie de man is die twee weken geleden de eigenares van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Amsterdam-West zou hebben doodgestoken. Het is de 41-jarige Nevzat Koyak. Hij werd geboren in Turkije en is illegaal in Nederland. Hij is volgens de politie verslaafd aan alcohol en drugs en heeft geen vaste verblijfplaats.

Koyak, die gevaarlijk en onberekenbaar zou zijn, is nog voortvluchtig. Maandagavond is zijn foto verschenen in opsporingsberichten op meerdere nationale en lokale tv-zenders. De politie hoopt door de uitzendingen tips te krijgen over waar de verdachte zich schuilhoudt. Justitie heeft 5000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Een politiechef vertelde op de regionale tv-zender TV-Noord Holland dat Koyak al eerder betrokken was bij ernstige geweldsmisdrijven. De politie zei in het opsporingsbericht niets over het motief van de verdachte. Een woordvoerder wilde daar verder ook geen toelichting op geven. De moord zou in elk geval niets te maken hebben met het kinderdagverblijf of met ouders van de kinderen daar. „Dit had overal kunnen gebeuren”, aldus de zegsman. Volgens de zegsman was er ook geen relatie tuss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here