Nieuwe foto crèchemoord-verdachte

0
4

De politie heeft opnieuw een foto verspreid van de 41-jarige voortvluchtige Nevzat Koyak. Koyak wordt ervan verdacht twee weken geleden crècheleidster Arzu Çakmakci-Erbas te hebben doodgestoken in het Amsterdamse Geuzenveld. De nieuwe foto is recenter dan de afbeelding die maandag werd verspreid door de politie.

Wel is het goed mogelijk dat het uiterlijk van Koyak afwijkt van de foto, omdat zijn haar ten tijde van de steekpartij mogelijk kortgeschoren was.

Er zijn inmiddels honderden tips binnengekomen over de verdachte, volgens een woordvoerder zit hier ‘heel nuttige informatie’ tussen. Justitie in Amsterdam heeft een beloning van 5.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van Koyak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here