Tourmax en TurkijeTicket failliet

2
10

De reisorganisatie BeachHolidays, handelend onder de namen Tourmax en Turkijeticket, is in financiële problemen geraakt. Dat maakte de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) dinsdag bekend. De geboekte reizen kunnen niet meer uitgevoerd worden, aldus SGR. Consumenten die onder de garantieregeling een reis hebben geboekt krijgen van SGR het vooruitbetaalde reisgeld terug.

Betalingen gedaan na 4 augustus 2009 worden niet door SGR gegarandeerd meldt Het Algemeen Dagblad. De SGR heeft vanochtend aangifte gedaan tegen de failliete reisorganisatie Beachholidays. ”De eigenaar is in Turkije, het personeel is weg en de kasten zijn leeg” zegt Piet Hein Debets, directeur van SGR tegen Het Parool.

2 REACTIES

  1. Zo jammer dat het steeds Turkse reisburo’s zijn want als het echt fraude is dan beschadigen ze hiermee toch wel het imago van ‘Turkije en Turken’ en krijg je weer het verhaal van ! zie je wel niet te vertrouwen! Hoop gewoon dat het uit te leggen is.

  2. ik boek al 2 jaar geen reizen meer via turkse reisburo’s, alleen al om de redenen dat bij faillisementen de eigenaar er tussenuit naait, waarschijnlijk met een behoorlijk geldbedrag gezien ook alle administratie weg is. Oppakken die man in turkije en al zijn geld afpakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here