Slachtoffers vliegramp willen trust fund

1
6

De ‘Stichting Slachtoffers Vliegramp 25 februari 2009’ wil een trust fund opzetten. Daaruit moeten toekomstige ziekte- en schadekosten worden uitbetaald die nu nog niet bekend zijn. Dat heeft de stichting, die meer dan vijftig slachtoffers vertegenwoordigt, dit weekeinde bekendgemaakt. Het beheerd fonds moet door degenen die aansprakelijk zijn voor de ramp worden gefinancierd, vindt de stichting.

Tevens is voorgesteld het New Yorkse kantoor Kreindler & Kreindler in te schakelen om de schade te verhalen bij onder andere vliegtuigbouwer Boeing. ,,Na een gedegen selectie is dit kantoor naar voren gekomen als een solide, betrouwbare partner met een grote ervaring in dit soort claims”, aldus stichtingsvoorzitter Dan Huesmann.

1 REACTIE

  1. volgens mij ben ik het zat om nieuws van en over deze mensen te horen! Haal je recht, maar maak er geen DING van met media en spektakel en agenda!…zelfs mensen die niks hadden hadden 3 dagen na een gesprek met amerikaanse schadeadvocaten opeens allemaal onverklaarbare fysieke klachten! prima, maar vecht dat lekker zelf uit, of met elkaar samen, maar hou op de opinie ermee te belagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here