Hadise opgenomen wegens oververmoeidheid

1
7

De Turkse deelneemster aan het Eurovisie Songfestival Hadise is zaterdagavond in het ziekenhuis opgenomen met een ontsteking in haar gezicht. Vrijdagavond gaf de Turkse delegatie een groot feest in de EuroDom aan het Rode Plein in Moskou. Daar was al te zien dat de zangers op haar rechter wang een enorme ontsteking had zitten meldt Highlow.nl.

In het ziekenhuis werd gisteren vastgesteld dat ze last heeft van oververmoeidheid. De familie van hadise laat weten dat ze inmiddels ontslagen is uit het ziekenhuis en dat de oorzaak inderdaad oververmoeidheid is. Hadise moet het even rustig aan doen.

1 REACTIE

  1. Hadise wint voor Turkije!!! Alles klopt. Het liedje, haar verschijning en zag. Heel goed!

    gr. een Nederlandse fan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here