IntEnt verloot vliegticket naar Turkije

0
3

Mensen met de droom om een eigen bedrijf in Turkije op te zetten, zijn bij IntEnt op het Multifestijn in Utrecht aan het goede adres. Op deze beurs organiseert IntEnt op zaterdag 9 mei twee workshops ‘ondernemen in Turkije’ en experts geven persoonlijke adviezen. Het loont gelijk om kort een ondernemersplan op papier te zetten, want diegene met het beste bedrijfsidee wint een vliegticket naar Turkije.

Op zaterdag 9 mei lanceert IntEnt een bijzondere beursactie voor mensen die er over denken een onderneming in Turkije op te zetten. De deelnemer van de actie beschrijft kort zijn bedrijfsidee, dat vervolgens door een jury beoordeeld wordt. Het beste idee wordt beloond met een ticket naar Turkije.
De workshops die dezelfde dag plaatsvinden zijn een voorproefje van de trainingen en de begeleiding die IntEnt aan biedt in het kader van de Startersmissies naar Turkije in november. De deelnemers leren kritisch naar zichzelf en hun bedrijfsidee te kijken en exploreren vervolgens de markt in Turkije. In de workshop zal een onderneemster die recentelijk het IntEnt programma doorliep, ingaan op haar eigen ervaringen in Turkije.

Iedereen die met IntEnt wil kennismaken en de beurs wil bezoeken, kan er via IntEnt gratis naar toe. Nu zelfs met speciale VIP status. Het VIP arrangement staat garant voor speciale aandacht voor je bedrijfsidee, een culinaire verwennerij en een entreebewijs voor de beurs. Aanmelding hiervoor kan op de IntEnt website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here