‘EU moet meer Turken zonder visum toelaten’

6
1

De EU moet veel meer Turken zonder visum toelaten, vindt Europarlementslid Joost Lagendijk (GroenLinks). Volgens hem mogen Nederland en andere EU-landen geen visum meer vragen als Turken hier voor een Turks bedrijf diensten gaan verlenen. Ook bij bezoeken aan ziekenhuizen, vakanties of zakenreizen in de EU mag geen visum meer worden gevraagd, aldus Lagendijk in De Telegraaf.

PVV-leider Geert Wilders noemt het voorstel van Lagendijk „levensgevaarlijk en oerdom”. In een reactie aan de krant stelt Wilders: „We moeten het Turken juist moeilijker maken de EU en Nederland binnen te komen en de onderhandelingen met Turkije definitief staken.”

6 REACTIES

 1. geweldig…
  wilders begint voorspelbaar te orden, en daarmee ook een groot deel van de ‘ echte nederlanders’ … juist daarom vind ik het goed dat er zo iemand is als Wilders. Dat haalt de ware aard naar boven…

 2. Hadise, Wilders laat zijn ‘ware’ aard zien en zijn aanhangers daarmee ook maar ik zou het niet de ‘echte nederlanders’ noemen want ik ben een echte nederlandse en die zijn er nog veel meer dan de hoeveelheid mensen die achter Wilders en zijn gebral aanlopen.

 3. Gaan de turken dan ook geen visa meer vragen aan alle europeanen en niet zoals nu b.v. niet aan duitsers maar wel aan nederlanders?

 4. Het zou inderdaad wel handig zijn als turken geen visum meer nodig hebben! DOEN DUS!!
  Ik begrijp de reactie van Wilders niet helemaal. Joost Lagendijk zit in het Europees Parlement. Wat heeft Wilders met europese politiek te maken?

 5. Volgens mij zijn Wilders en zijn navolgers zo nationalistisch dat ze niemand anders in nederland willen dan alleen ‘ras’ zuivere nederlanders en dus zal hij overal TEGEN zijn als het gaat om mensen met een ander moederland, geloof en cultuur.
  Hij (de PVV) wil tegenhouden maar zelf niet tegengehouden worden;
  Hij oordeelt en discussieert over anderen maar gaat geen enkele discussie aan.
  Hij zegt dat zijn HOLLAND hollands moet blijven maar heeft kennelijk niet door dat wij als holland (mijn geliefd holland ook!) al 50 jaar bestaan uit een prachtige diversiteit aan mensen.
  Nou ja.. denk ik dan man kijk in de spiegel en haal die balk uit je eigen ogen voordat je over de splinter van een ander praat
  laat hem dus gewoon ‘balken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here