Man met 220 duizend dollar aangehouden

1
3

Een Turkse man die op het punt stond uitgezet te worden is op Rotterdam Airport aangehouden met een koffer vol geld. De 58-jarige man had tussen zijn bagage 220 duizend dollar en zeventienduizend euro contant geld verstopt. Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en zit nog vast in Nederland. Dat zegt een woordvoerder van de marechaussee.

Het geld was verpakt in plastic zakjes en voorzien van labels met de tekst ‘Akbank’ erop.’ De marechaussee kan niet zeggen of de Turkse bank iets met de vondst te maken heeft. Wel zegt de woordvoerder dat alle aanknopingspunten worden nagetrokken.

1 REACTIE

  1. Ik vraag me af wat de reden is dat er meteen een dergelijk detail wordt vrijgegeven terwijl men weet dat dit schade kan berokkenen aan het imago van een bedrijf/bank…

    Misschien juist omdat zoveel mensen nog steeds hun spaargeld op deze bank zetten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here