Minister Verhagen bezoekt Turkije

0
2

Op vrijdag 10 oktober brengt minister Verhagen (Buitenlandse Zaken) een eendaags werkbezoek aan Turkije. Hij zal in de hoofdstad Ankara met zijn Turkse ambtsgenoot Babacan spreken over de Nederlands-Turkse betrekkingen, het toetredingsproces van Turkije tot de Europese Unie, en een aantal regionale kwesties, meldt het ministerie.

De beide ministers verrichten ‘s ochtends de opening van de tweede Nederlands-Turkse conferentie, waar zal worden gesproken over samenwerking op het gebied van buitenlands beleid, veiligheid en energie. In Istanbul zal minister Verhagen ‘s avonds de openingstoespraak houden van de Bosphorus Conference over de toekomst van de relaties tussen de Europese Unie en Turkije.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here