Medische problemen op reis Turkije

0
1

Het aantal medische oproepen dat de Belgische VAB-Reisbijstand de voorbije maand juli uit het buitenland kreeg, blijft gelijk in vergelijking met juli vorig jaar. Turkije verstevigt zijn koppositie als land waar VAB de meeste medische problemen noteert. Dat blijkt uit de VAB-Reisbijstandscijfers van juli 2008 die donderdag werden meegedeeld.

De Belg gaat deze zomer niet minder op vakantie, zegt VAB op basis van de cijfers. Ondanks het status-quo verstevigen Turkije en Spanje wel hun koppositie als landen met de meeste medische problemen.

26 procent van het totale aantal medische problemen doet zich in Turkije voor (in juli 2007 was dit nog 22 procent), 12 procent van de dossiers komen uit Spanje (8 procent in juli 2007). De top vijf wordt vervolledigd door Frankrijk (9 procent), Griekenland (5 procent) en Italië (4 procent).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here