Zussen mogen voorlopig blijven

2
6

Vier Haagse zussen van Turkse afkomst hoeven niet op korte termijn het land uit. De jonge vrouwen (16 tot 24 jaar) wonen al dertien jaar in Nederland, maar worden met uitzetting bedreigd omdat ze geen verblijfsvergunning hebben.

Gisteren maakte de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) bekend opnieuw te willen onderzoeken hoe schrijnend hun situatie is, schrijft het Algemeen Dagblad. Door het nieuwe onderzoek van de IND wordt een besluit in hun zaak op zijn vroegst over enkele maanden verwacht.

2 REACTIES

  1. Het is Nederland op zijn smalst als deze meisjes worden uitgezet.
    Wonen 13 jaar hier én de moeder heeft er niet meer naar omgekeken.. dus gewoon bij Pa blijven!

  2. Nl staat bekend om zijn uitvoering van wet is wet. de mens, waar het om gaat is dan vaak helaas van secundair belang…de wet om de wet zal er voor zorgen dat ze worden uitgezet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here