Turkse man wil Russische vrouw

1
14

Vrouwen uit de voormalige Sovjet-Unie zijn populair bij Turken. Halen in Nederland Turkse mannen hun partner nog vaak uit Turkije, in Turkije zoeken de mannen hun bruid juist elders. De afgelopen vijf jaar trouwden maar liefst 60.000 Russische vrouwen met Turkse mannen meldt Het Brabants dagblad.

Er is volgens mannen die een Rusische vrouw lieten overkomen een verklaring voor de groeiende populariteit van de Russen. “Russische vrouwen zijn mooi, lief en goede huisvrouwen. Turkse vrouwen daarentegen hebben de reputatie ‘lastig en verwend’ te zijn. Veel Turkse vrouwen lijken wel modern, maar dat valt in de praktijk tegen. Ze zijn erg afhankelijk van hun man. En je hebt altijd met de druk van familie te maken. Dat maakt een relatie vaak complex. Dat is ook een reden dat veel mannen over de grens kijken.”

1 REACTIE

 1. – >Russische vrouwen zijn mooi, lief en goede huisvrouwen. Turkse vrouwen daarentegen hebben de reputatie ‘lastig en verwend’ te zijn. Veel Turkse vrouwen lijken wel modern, maar dat valt in de praktijk tegen. Ze zijn erg afhankelijk van hun man -> STAAT TE LEZEN
  ———-
  Kan het niet zo zijn dat naarmate vrouwen gelijke rechten krijgen de vrouwen voor de mannen “lastig” worden..
  Het is toch mooi dat een vrouw niet meer helemaal afhankelijk is van haar man (financieel)en andersom dat een man ook zijn mannetje kan staan in het gezin.
  Toch geloof ik dat in de meeste mannen (Nederlanderse, Turkse mannen vs) nog het ouderwetse gevoel leeft, man werkt en vrouwtje zorgt voor huis en kinderen.
  Ach.. en heel veel vrouwen hebben dat gevoel ook nog steeds, want ja wij zijn degene die de kindertjes moeten krijgen en wij willen maar al te graag “moederen”!
  Het mes snijdt in het geval van die Russische vrouwen aan twee kanten, de vrouw wil een man die niet “zuipt” en de Turkse man heeft hopelijk een “volgzame” vrouw.
  Ik ben 59 jaar en van een generatie die huisvrouw en moeder was in de 1e plaats. Maar ook mn baan weer opgepakt toen de kinderen wat groter werden. Ik denk dus dat het beide kan.
  Marry

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here