Weer demonstraties in Duitsland

3
5

Enkele duizenden Turken zijn zaterdag in twee Duitse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de Koerdische rebellenbeweging PKK. In Frankfurt werd door tussen de 1.000 en 1.300 mensen met Turkse vlaggen gezwaaid en in het centrum van München zelfs door naar schatting drieduizend mensen. In geen van beide steden werden problemen gemeld. Eerder kwam het in Duitsland tot confrontaties tussen groepen Koerden en Turken.

In Wenen hebben zaterdag zo’n 1.200 mensen gedemonstreerd tegen een eventueel Turks offensief tegen de PKK in Noord-Irak. De protestmars was georganiseerd door FEYKOM, een federatie van Koerdische verenigingen in Oostenrijk. De meeste betogers waren Koerden. Ook in Wenen verliep de betoging rustig meldt Nieuws.NL.

3 REACTIES

 1. Pkk wordt onder geen geding een terroristische organisatie genoemd…

  In alle Europese media is dit zo…

  vraag…

  Steunt Europa Terrorisme of… Is Europa zelf bang doelwit te worden….en daarom met terroristen aan tafel afgesproken dat zij Terrorisme zullen steunen in ruil voor rust in eigen land…

  Mehmet

  • Turkije is een veilig land. Niks staatsterrorisme. Vechten tegen de terroristen, dat is wat het leger doet. Wij staan achter ons leger. Dat kun je hier in Nederland niet zeggen. Allemaal zuiplappen. ( door verveling )

   Proud to be a Turk..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here