Kritiek imam op ziekenhuis

2
1

Streekziekenhuis Midden-Twente is verbijsterd over de kritiek die een imam uit Hengelo uit op de behandeling van zijn echtgenote in het hospitaal. De geestelijk leider heeft volgens NieuwNieuws.NL een artikel in een Turkse krant geplaatst waarin hij met naam en toenaam de behandelende artsen noemt die zijn vrouw niet juist zouden hebben behandeld.

“We zijn zeer verbaasd. De operatie heeft meer dan een jaar geleden plaatsgevonden en bij ons is nooit een klacht ingediend”, aldus een woordvoerder van het ziekenhuis in een reactie op een bericht in de Twentsche Courant Tubantia.

Volgens de woordvoerder ging het om een zware operatie waarbij complicaties optraden. “Maar dat is op zich niet bijzonder als het om een dergelijke ingreep gaat. Voor zover wij hebben kunnen nagaan heeft het medisch team volstrekt correct gehandeld.” Streekziekenhuis Midden-Twente neemt contact op met de vrouw en haar familie om in een gesprek een aantal zaken nog eens toe te lichten.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here