Mogelijk internetcensuur in Turkije

3
3

Voor Turkije wordt het misschien mogelijk om websites te blokkeren die de vader der Turken, Mustafa Kemal Atatürk, zouden beledigen. Afgelopen donderdag keurde een parlementaire commissie een voorstel hiervoor goed, schrijft FOK.

Voordat het voorstel daadwerkelijk wordt aangenomen, moet het Turkse Parlement er nog over stemmen. Dat zit al wel in de planning, maar een datum is echter niet genoemd.

Het voorstel komt enkele weken na de tijdelijke blokkade van YouTube. De website werd twee dagen geblokkeerd na klachten over video’s die Atatürk beledigden.

3 REACTIES

  1. O de fouten en de walgelijke iedeen van attaturk wat betreft onderdruken van miljoenen mensen, bezetten van Koerdistan en Cyprus en genocide zaak van de de armeniers ontkennen waarvan miljoenen mensen het slachtoffers van zijn geworden censureren?
    En tegelijker tijd mensen allen ook nog trots zijn en het ontkennen van deze walgelijke daden en geweldadigheden van ottmaanse rijk van des tijds waar de heel wereld het over heeft en heel toevallig alleen maar 1 land niet (Turijke)… dit zegt al genoeg….. over de valsheid van een beleid

    Dat is ook de reden dat heelveel niets over de geschiendenis en de genocide zaak weten of over het geschiedenis net zoals die gefrustreerde student van laatst waar ik laatst iets over las.
    Dit komt doordat heelveel vanaf klein of aan onjuiste informatie krijgen ten opzichte van heel veel zaken……

    Alle feiten en waarheid in een doofpot stoppen kan je naar mijn mening niets mee bereiken behalve dat je achtergesteld blijft want iedereen weet het en ondertuusen mensen allen de iedeen van die Heer Attaturk supporten en verdedigen alsof je daarmee op vooruitgaat …………. Typisch is dit…………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here