VastNed Retail koopt winkels Istanbul

1
3

Het pan-Europese winkelvastgoedbeleggingsfonds VastNed Retail betreedt de Turkse markt met de verwerving van een buurtwinkelcentrum in Istanbul voor euro 9.7 mln. Het winkelcentrum is gelegen in de Kazim Orbaystraat in Sisli, Istanbul en draagt de naam Elysium Shops.

Dit recent ontwikkelde buurtwinkelcentrum beslaat 4.850 m2 winkelruimte en bevat 200 parkeerplaatsen. Een Tansa (Migros) supermarkt functioneert als trekker voor het centrum, dat verder een winkelgalerij en een fitnessclub bevat. De winkels zijn voor het merendeel verhuurd aan nationale winkelketens.

De verkopers van het centrum zijn de in Istanboel gevestigde ontwikkelaar Mimtur en het plaatselijke bouwbedrijf Ofton meldt BNR Nieuwsradio.

1 REACTIE

  1. misschien dat ze binnenkort ook de leandertoren, of de ‘kapali carsi’ in de verkoop doen…

    Tjah, zo boek je economische successen…

    Zo en met een advantage card (creditcard-economie)…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here