Turken waarderen diensten van Agis

0
5

Nederlandse Turken zijn enthousiast over de speciale zorgdiensten van zorgverzekeraar Agis. Dit blijkt uit een representatief onderzoek van Motivaction. Vooral de Agis servicepunten in Turkije worden zeer gewaardeerd.

Over de voorlichters in de eigen taal die actief zijn in diverse huisartspraktijken zijn de Turken eveneens zeer positief. Ook de andere initiatieven van Agis om zorg en voorlichting te bieden afgestemd op de behoeften van allochtone verzekerden worden zeer goed beoordeeld.

Al van oudsher heeft Agis veel verzekerden van allochtone herkomst en de naamsbekendheid onder allochtonen is dan ook zeer hoog. Agis zet zich ook voor deze groep verzekerden in om zorg en diensten te bieden die aansluit bij hun wensen, behoeften, taal en cultuur. Daarom heeft de verzekeraar onder andere al een paar jaar servicepunten in Turkije en Marokko om verzekerden te bemiddelen naar de beste zorg aldaar. Agis is de enige verzekeraar met eigen servicepunten in die landen.

Maar ook in eigen land is Agis actief met het verbeteren van de zorg voor allochtone verzekerden. Zo financiert de verzekeraar al een aantal jaar speciale voorlichters die actief zijn in huisartspraktijken en daar allochtonen helpen in de eigen taal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here