Turken voor straf naar Anne Frank Huis

16
3

Tien Turkse jongeren uit het Belgische Beringe hebben vrijdag als straf een bezoek gebracht aan het Anne Frank Huis in Amsterdam. De jongeren gooiden vorige maand stenen naar joodse leeftijdsgenoten, meldt de nieuwswebsite Nieuws.NL.

De Turken zouden een werkstraf van dertig uur hebben gekregen en de opdracht om naar Amsterdam af te reizen voor het bezoek aan het Anne Frank Huis. De Belgische minister van werk begeleidde de jongeren. Ook zouden zij hun excuses hebben moeten aanbieden aan de joden.

16 REACTIES

 1. ooo jah..

  rechtvaardig zeg he… echt waar.. (f.ck of man)

  maar als men een moslim beledigd, of bedreigt, of iets doet..??? nee, je moet joods zijn wil je de meeste rechten hebben in Europa…

 2. die tien jongens weten datgene wat ze van huis uit leren…

  Helaas zijn er ook onder onze Turken antisemieten die alles met elkaar verwarren en vanuit hun slachtfferrol de wereld en NL bekijken…verwarren alles met elkaar en alles buiten proportie.

  moslim, jood, christen, homo of turk…je gooit geen stenen naar mensen!

 3. Serdar yaw etme gardas isreal de neler oluyor haberin yokmu senin yaw coluk cocuk, genc, yasli, bayan demeden kursuna diziyorlar Allahini seversen Hollandali gibi degil bir musluman gozuyle bak arkadas bize vallahi egitim lazim gazete okuyun hadi hayirli gunler .

 4. Arkadaslar yapmayin yaa. Peki Mehmet bey, israil deki olan olaylarin sorumlusu o kucuk yastaki cocuklarmi? Kimse kimseye önyargili davranmasin. Hollandali gözüyle bakma müslüman gözüyle bak diyorsun. Müslümaniz diye hepimiz ayni düsüncelere sahip olmamizimi gerektiriyor. Herkesin yorumu kendine.

 5. mijnheer mehmet, ik kan werkelijk geen een, maar dan ook geen een reden bedenken in jouw zienswijze die islamitisch gelegitimeerd, gesanctioneerd, danwel; geoorloofd danwel uitgelegd kan worden…ook niet als je Israel en het leed der Palestijnen erbij haalt!

  Wat daar gebeurt is kennelijk sowieso ook niet iets van Islam, maar een territoriaal geschil om klassen, grond, macht en andere geopolitieke overwegingen als water en landbouwgrond en veiligheid…

  A je moet wel heel erg beperkt zijn om het conflict daar als een islamitisch-joods conflict alleen te zien…

  B dan nog, al wasd het waar, heb je als moslim eerst nog wel tig andere plichten voordat je op een niveau komt waarop je geweld naar een medemens, ongeacht afkomst, daad, schuld of niet, mag bagatelliseren, laat staan goedpraten…

  ik vind jou reactie op zijn zachts gezegd dan ook dom en slecht voor de moslims!

 6. SERDAR????????? WAAR HEB JIJ HET ALTIJD WEER OVER?
  WIE VERDEDIG JE? WIE VERTEGENWOORDIG JE? WAT HEB JE TEGEN DE TURKEN ? WAT HEB JE TEGEN DE MOSLIMS ?

  DAT JE DE NEDERLANDSTE TAAL GOED BEHEERST WIL LAN NOG NIET ZEGGEN DAT JE PER SE ALTIJD GELIJK HEBT OF ZO.
  ELKE DAG WORDEN ER MOSLIMS VERKRACHT ,GEMARTELD EN DOODGESCHOTEN. ZELFS AMNESTY INTERNATIONAL ERKEND DAT. en dan kom jij met het standaard neppe hartverscheurende copy mening .
  jij bent de meest beperkte hier.
  arkadaslar bu hainden istifade edin….bakin dilin onemi nedir ortaya cikiyor burda….kendisini cok iyi ifade edebildiginden guya sozde hakli duruma cikiyor. oysa isi gucu herzaman muslumanlari ve hatta bazende turkleri alcak ve haksiz duruma dusurmek > sizlere dusende ; HOLLANDACAYI COK IYI OGRENIN VE HER FIRSATTA HERYERDE HAKKINIZI SAVUNUN.
  cok guzel bir siir var NECIP FAZIL’DAN …diyorki ;
  ey dusmanim .. sen benim hizim ve ifademsin , gunduz geceye muhtac..banada sen lazimsin.
  zie de vele site’s wat er daadwerkelijk gaande is in israel …dat zijn de harde feiten ( geen mening zonder bewijzen of zo )

  http://video.google.nl/videosearch?q=torture+israel

 7. denk eerst na…

  wat ben jij beperkt zeg.

  waarom zou mijn eractie Turkenhaten zijn?
  Omdat ik kinderen die stenen gooien naar onschuldige mensen niet veroordeel?

  Ik zeg juist gooi geen stenen naar onschuldige mensen in nederland. en al helemaal niet met een islamitische legitimering, want DIE IS ER GEWOON NIET> naar mijn weten is de islam geen religie van stenen gooien naar onschuldigen…

  daarmee denk ik dat ik meer van mijn land en volk houd en meer respecht heb voor de islam als jou…

  Volgens mij moet je zaken niet verwarren…Jou mening (die dus zeer beperkt is) niet delen, is echt niet meteen Turken en islam haten! dat is wat mensen als jij ervan maken…en tegen dat soort mensen en meningen is mijn agitatie en mijn bijdrage!

  cahuille yatma cahil kalkarsin…

  bilimden gitmeyen youlun sonu karanliktir, ne mutlu dusunce karanligina isik tutanlara…

  bu da haci bektas Veli’nin bir sozudur…

  senin sectigin sozde vatansever-islami agitasyon edebiyatinin orneklerinden degildir yani!

 8. overigens, moet je ook eerst contextueel lezen…

  het afwijzen van het gooien van stenen betreft hier 10 Turkse (geen palestijnse dus) jongens in Nederland (en niet in Israel dus) naar Joodse (nedferlandse joden) KINDEREN in Nederland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  als kwaad kwaad mag oproepen is het slecht gesteld met de mensheid. turk of niet! Dat wil overigens niet zeggen dat ik Palestijnen veroordeel in Palestina die stenen gooien naar soldaten van de bezetter! Die strijd ondersteun ik alleen van harte!

 9. waar heb jij het weer over domme serdar ??
  altijd weer hetzelde he ..met jou. verwar je doelbewust altijd peren met appels?
  keer terug en lees wat je van mijn verhaal heb gemaakt. je verdraait altijd de andermans verhaal… en daarna begin je met je cliche volle standaard betoog. yok efendim soyleymis yok boyle.. icerigi puff sifir olan..ancak cahillerin yutacagi iceriksiz soler be.. buyur istersen geri donup oku.. ben baska bir meseleye isik tutmusum sen ise.. gelip sanki ben tas atanlari ovmusumde…ona binaen nutuk cekmissin.. sonra yok efendim cahille yatan cahil kalkarmis filan sozleri..nerden nereye.. tursuyla pekmezi karistirmissin… adam ol adam.. bilgizi cahil oldugun her yazindan belli zaten. kusura bakma ‘da diyemiyecem ..tabiki kusurlarina bakmalisin…….burda coluk cocugu kandirip sikinti stress vermede bir numarasin. acaba insanliga ne hayrin var senin gibilerin? merak ediyorum anlat.. yahu her serdar isimini gordugumde bakiyorumki stress ve sikinti veren yazi yazmissin yine. birgunde olsun hos bir seda isitelim su serdar isminden be…
  ille ya turk halkini elstirisin yada muslumanlari elestirirsin.

  om te beginnen ik had het niet over : de met stenen gooiende kinderen uiteraard ook ik wijs dat af, natuurlijk wijs ik het af …maar goed het waren kinderen , hun moeten we leren dat ze ondanks alles de joden met liefde moeten behandelen. en dat joden niet met stenen maar met bommen gooien moeten we wel altijd doorvertellen etc

 10. Serdar en Mehmet… Jullie zijn echt net als kleine kleuters ! Size ne oluyor, neden birbirinize giriyorsunuz..?! ikinizde musluman kardes’siniz, birbirinize destek olacaginiza kostek oluyorsunuz..! Kom op zeg…

 11. wat een vette onzin!!
  Altijd maar weer het slachtoffer rol.
  Kinderen op school worden jaarlijks naar Westerbork gestuurd.
  laten ze maar eens een tripje naar gaza maken om te zien wat zijzelf aanrichten.
  Dat wat ze zelf hebben meegemaakt voeren ze nu op een ander uit.
  Er zijn gewoon geen woorden voor ZO VIES!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here