do 18 januari 2018, 03:18 uur

Moederbedrijf van Verkade in Turkse handen?

VerkadeHet moederbedrijf van Verkade wordt waarschijnlijk overgenomen door een Turks bedrijf. Volgens de Britse zakenkrant de Financial Times zijn de huidige eigenaren, United Biscuits, in een vergevorderd stadium van onderhandelingen met het Turkse bedrijf Yildiz Holding.

Yildiz zou ruim 2 miljard Britse pond (ruim 2,5 miljard euro) overhebben voor het moederbedrijf van onder meer Verkade en Sultana. Het Oer-Hollandse Verkade is een van de sterkte merken bij Nederlandse supermarktklanten.Er zijn 2 reacties

  1. orhan taptik
    Geplaatst op 14 november 2014 om 12:40 pm uur.

    goed zo

  2. Maho
    Geplaatst op 15 november 2014 om 6:16 pm uur.

    “A piece of cake” voor Yildiz Holding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl