zo 17 december 2017, 20:45 uur

Yolanthe leert Turks voor rol in Turkse soap

yolanYolanthe Sneijder-Cabau is in Turkije aan het onderhandelen over een rol in een Turkse soap serie. De vrouw van Galatasaray speler Wesley Sneijder is in gesprek hierover met de Turkse televisie. Maar de 28-jarige moet eerst de Turkse taal onder de knie krijgen.

“Het gaat om een best grote rol, dus we zijn druk aan het onderhandelen. Behalve de taal is ook tijd een obstakel. Over twee weken kijken we of mijn Turks goed genoeg is, anders stel ik het allemaal een tijdje uit” vertelde ze aan Shownieuws.

Yolanthe had onlangs een klein rolletje in de film Pain and Gain(FOTO):Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl