ma 22 januari 2018, 03:39 uur

Hollandse investeerders voor Turkse melkindustrie

koeienTurkse melkveehouderijen zoeken steeds vaker naar investeerders in Nederland om de melkindustrie te verbeteren en efficienter te maken. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant is de melkproductie in Turkije de afgelopen jaren al flink gestegen en de uitbreidingsdrang gaat gepaard met nieuwe investeringen.

De melkproductie heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Uit voorlopige cijfers van het Turkse bureau voor de statistiek TÜIK blijkt dat er vorig jaar bijna 16 miljoen ton melk is geproduceerd. Lees verder op telegraaf.nl.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl