wo 17 januari 2018, 00:14 uur

Bootvluchtelingen verdronken bij Turkije

drenkelingIn de Egeïsche Zee zijn zeker 24 bootvluchtelingen omgekomen, toen de speedboot waarop zij voeren, zonk. Twaalf overlevenden konden tot nu toe worden gered meldt Elsevier.nl. Het ongeluk gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag op 16 kilometer van de kust van Turkije bij de provincie Çanakkale.

De kapitein van het schip waarschuwde de kustwacht al dinsdagavond rond 23:00 uur dat zijn schip met dertig opvarenden in de problemen zat. In werkelijkheid waren er meer opvarenden, volgens lokale media worden nog meer passagiers vermist.

Reddingsdiensten schoten de drenkelingen met vier boten, een helikopter en een vliegtuig te hulp.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl