do 18 januari 2018, 12:22 uur

Turkije verliest nummer 1 positie bij lastminute reizen

lastminute.2Reisorganisatie Thomas Cook heeft, ondanks het mooi weer, de laatste 2 weken veel lastminutes verkocht. “Vorig jaar was Turkije nog de absolute nummer 1”, vertelt een woordvoerster. “Maar door de recente demonstraties in Istanbul zijn mensen kennelijk wat huiveriger geworden”.

Turkije staat nu op de derde plaats als het gaat om lastminutes die verkocht worden in deze periode. Volgens Thomas Cook is er een tendens waar te nemen dat de lastminuteboekers minder snel Turkije erbij pakken. “Vorig jaar zag je hetzelfde bij Griekenland. Toen haakten veel vakantiegangers af door de demonstraties daar” aldus het bedrijf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl