Turkish Airlines wint belangrijke marketing prijs

5

TurkishAirlinesDe Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines heeft afgelopen weekend een belangrijke internationale marketing prijs in de wacht gesleept. Het bedrijf won ‘The Airline Strategy Awards 2013’ die werd uitgereikt in Londen.

De prijs werd door de directeur-generaal van Tampa Internationale Luchthaven Joe Lopano uitgereikt aan Temel Kotil van Turkish Airlines.

Eerder wonnen luchtvaartmaatschappijen zoals Etihad Airways, Lufthansa, JetBlue Airways, Air New Zealand en Virgin Australia deze prestigieuze prijs.

5 REACTIES

  1. Ja erdogan is slecht he?we winnen alleen maar prijzen!!in alle sectoren hoe zou dat toch komen??en klm maakt verlies oooo gossie gossie gossie,neppe klm je krijgt 1 koekkie en 1 appel hahahahhhhh

  2. THY’s succes heeft weinig met Erdogan te maken…

    wel met het feit dat het itt klm profiteert van

    inkopen alles op eigen (goedkopere markt) met lucratieve Lira

    en alle inkomsten in veel belangrijkere buitenlandse valuta…

    dit is de essentie van het succes van THY dat itt KLM en andere concurrenten nog altijd niet geheleen, zelfs bar weinig geprivatiseerd is. het geniet itt tot haar concurrenten van een nationaal luchthaven waar het alle reclame en voodeel kan behalen. dat heet in de EU ongeoorloofde concurrentie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here