wo 17 januari 2018, 00:02 uur

Gezipark wellicht weer open, opnieuw rellen

pol.istanbulIn Turkije is het zaterdag opnieuw tot rellen gekomen nabij het Gezipark in Istanbul. De politie gebruikte traangas en het waterkanon om enkele duizenden mensen die wilden betogen uit mekaar te drijven. De organisatoren van het protest hadden opgeroepen het park zaterdag binnen te gaan maar de politie greep in.

De gouverneur van Istanbul liet gisteren weten dat het Gezipark vandaag opnieuw open gaat voor het publiek, maar hij waarschuwde ervoor dat manifestaties op het Taksimplein verboden waren.Er is 1 reactie

  1. Amsterdammer
    Geplaatst op 7 juli 2013 om 7:32 pm uur.

    Slopen die uitschot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl