ma 18 december 2017, 23:11 uur

Turks-Nederlandse strijder dood in Syrië

strijdersIn Syrië is de 43-jarige Turkse-Nederlander M.Ö. tweeënhalve week geleden gesneuveld. Dat bevestigen ingewijden aan NRC Handelsblad. Volgens de krant zegt zijn advocaat, Bart Nooitgedagt, het bericht te kunnen “bevestigen noch ontkennen.” Wanneer hij voor het laatst contact heeft gehad met zijn client wil Nooitgedagt niet zeggen.

Ö. werd in 1970 geboren in Zuidoost-Turkije. In Nederland woonde hij in Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Onlangs nog deed een groep ouders in Den Haag aangifte tegen Ö voor het ronselen van jongeren voor de jihadstrijd in Syrië. Lees verder in NRC Handelsblad.Er zijn 2 reacties

  1. Prank
    Geplaatst op 29 juni 2013 om 1:58 pm uur.

    NET GOED VOOR HEM.

  2. dutch osmanli kadin
    Geplaatst op 30 juni 2013 om 1:24 pm uur.

    Geen meelij met zo’n gast. Kwaad straft zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl