Doden bij busongeluk in de Turkse badplaats Alanya

0
10

Ongeluk.AlanyaBij een busongeluk in de Turkse badplaats Alanya zijn twee mensen omgekomen. Het gaat om een 15-jarige Zweed en een Deense vrouw van 68 meldt de NOS. 29 andere inzittenden van de bus raakten gewond, van wie twee ernstig. Het gaat om Scandinavische toeristen en de twee gidsen van het gezelschap.

De bus was onderweg terug naar het hotel na een excursie naar het Taurusgebergte toen de chauffeur de macht over het stuur kwijtraakte. Op beelden van een beveiligingscamera is te zien hoe de bus met hoge snelheid een kruispunt opreed, door de snelheid kantelde en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam:

Volgens de NOS is de oorzaak van het ongeluk nog niet duidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here