do 18 januari 2018, 12:27 uur

Turkish Airlines komt terug op ‘rode lippenstift verbod’

lippenstiftVolgens topman Temel Kotil van Turkish Airlines komt er geen verbod op felle kleuren lippenstift en andere uiterlijke kenmerken van het personeel bij zijn maatschappij. Hij reageert volgens De Telegraaf op de zogenoemde ‘Lipstick-gate’, de bijnaam die de zaak kreeg toen vorige week een memo werd rondgestuurd met daarin een ‘verbod’ voor stewardessen van Turkish Airlines om met felrode lippenstift hun werk te doen.

Volgens de krant liet de topman donderdag weten dat ‘overijverige’ junior managers het besluit hadden genomen zonder hun superieuren te raadplegen. “Wij zijn een mondiale maatschappij en we weten wat we doen” aldus Kotil. Lees verder in De Telegraaf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl