‘Dirk Kuijt met Fenerbahçe naar Turkse bekerfinale’

0
6

fenerbahceFenerbahçe heeft zich gisteravond geplaatst voor de Turkse bekerfinale na een overwinning op Eskisehirspor. Het duel eindigde na verlenging in 1-1 en na strafschoppen werd het 5-2 voor de club uit Istanbul.

Ook Kuijt scoorde van 11 meter. In de finale speelt zijn club Fenerbahçe tegen Trabzonspor en dat is voor Dirk Kuijt ook heel speciaal. Hij mag namelijk de 500e competitiewedstrijd uit zijn loopbaan gaan spelen.

De 32-jarige Kuijt heeft vanaf juni 2012 een contract van drie jaar bij het Turkse Fenerbahçe SK. Na Pierre van Hooijdonk en Guus Hiddink was de spits de derde Nederlander bij de achttienvoudige Turkse kampioen. Hij werd in heel korte tijd publiekslieveling door zijn uitstekende prestaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here