ma 22 januari 2018, 03:39 uur

Lagendijk: ‘Laf van minister Asscher dat hij presentatie Zaman liet schieten’

ascherOud-Europarlementarier Joost Lagendijk vindt het laf van minister Asscher dat hij de presentatie van Zaman, het nieuwe blad voor Turkse Nederlanders, op het laatste moment liet schieten. Dat zegt Lagendijk, die in Turkije woont en columnist is bij de krant Zaman, tegen de NOS.

Asscher had aangekondigd aanwezig te zijn bij de presentatie van de Nederlandse versie van Zaman, maar haakte een paar dagen van te voren af. Dit omdat de krant verbonden zou zijn met de Gülen-beweging.

Lagendijk ziet geen problemen met de Gülen-beweging en verwijst naar de conclusie van Prof. Martin van Bruinessen die in 2010 een onderzoek deed naar de Fethullah Gülenbeweging in Nederland. Uit het onderzoek bleek dat de Gülen-beweging niet sektarisch is en de integratie bevorderd.

Lagendijk geeft verder aan dat Zaman in Turkije een goede rol vertolkt. Luister naar het interview met hem:Er zijn 2 reacties

 1. Tjibbe
  Geplaatst op 17 april 2013 om 9:08 pm uur.

  wordt deze site soms ook gesponsord door Gülen?

 2. info
  Geplaatst op 18 april 2013 om 9:07 am uur.

  Ha die Tjibbe,
  nee hoor.

  Maar waarom stel je die vraag niet aan de NOS? Want daar komt het bericht vandaan. Wordt de NOS dan ook gesponsord door Gülen? Je voelt zelf wel aan hoe achterlijk je vraag is toch…. Fijne dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl