zo 17 december 2017, 20:44 uur

Merkel: Gesprekken Turkije hervatten

MerkelDe Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de gesprekken over een EU-lidmaatschap van Turkije nieuwe impulsen geven. Merkel is voor het hervatten van de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU, die de afgelopen tijd tot stilstand zijn gekomen.

Ze zei dit in een interview aan de vooravond van een tweedaags bezoek, dat ze vandaag (zondag) brengt aan Ankara. “Ik denk dat ik dit met de Turkse regering ga bespreken” aldus Merkel die persoonlijk voorstander is van een ‘bevoorrecht partnerschap’ voor Turkije met de EU in plaats van een volledig lidmaatschap.Er is 1 reactie

  1. zim
    Geplaatst op 24 februari 2013 om 10:15 pm uur.

    deze achterlijk duitser weet dat het zwaar slecht gaat met hun mede europeanen en geen geld meer te verdienen valt, kijkt ze nu uit naar Turkije… wat een hypocrieten tering zooitje iegh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl