zo 21 januari 2018, 04:05 uur

Turkse media niet te spreken over wanprestatie Turks elftal

De Turkse media waren woensdag vernietigend over de nederlaag (3-1) van Turkije dinsdag uit bij Hongarije. ‘Schande, na ons verlies tegen Roemenië verloren we al onze hoop op het WK van 2014. Dinsdag in Hongarije onze eer’ kopte de krant HaberTürk.

Turkije incasseerde in Boedapest wederom een harde klap en kan kwalificatie voor het WK in Brazilië uit het hoofd zetten. Vier dagen na de pijnlijke 1-0 nederlaag in Istanbul stond de ploeg van bondscoach Abdullah Avci ook in Boedapest met lege handen.

Columnist Osman Senher van de krant Milliyet zegt dat Turkije nu het lachertje van de wereld is en pleit voor het ontslag van bondscoach Abdullah Avci. Ook de krant Sabah is duidelijk in haar stellingname en schrijft: ‘Genoeg Avci, genoeg”. Lees verder in De Volkskrant.Er zijn 2 reacties

  1. Annie Engelen
    Geplaatst op 17 oktober 2012 om 4:59 pm uur.

    Çok çok ac?ma! 🙁

  2. Annie Engelen
    Geplaatst op 17 oktober 2012 om 4:59 pm uur.

    Çok çok ac?ma! 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl