ma 18 december 2017, 23:07 uur

VS vreest dat het grensconflict Turkije-Syrië escaleert

De beschietingen tussen Turkije en Syrië vormen een bedreiging voor de hele regio, waarschuwt de Amerikaanse minister van Defensie Panetta. De VS probeert via diplomatiek overleg te voorkomen dat het grensconflict escaleert en de buurlanden erbij betrokken raken meldt de NOS.

Panetta reageerde op een waarschuwing van de Turkse premier Erdogan dat zijn land niet ver verwijderd is van een oorlog met Syrië. De Turkse strijdkrachten hebben zaterdag opnieuw het vuur geopend op doelen in het noordwesten van Syrië. Ankara heeft gezworen elke aanval met een tegenaanval te beantwoorden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl