zo 17 december 2017, 20:42 uur

Steeds meer verhuur van goud bij juweliers in Turkije

Steeds meer mensen in Turkije stappen over op het huren van goud bij Turkse juweliers, in plaats van kopen. Dat schrijft de Volkskrant. Volgens de krant zijn de huurders meestal paren die in het huwelijk gaan treden, want ook in Turkije speelt goud een belangrijke rol bij huwelijksluitingen.

De prijs van het edelmetaal stijgt echter en steeds meer mensen hebben door de schuldencrisis veel minder te besteden. Huurders moeten een goudhuurovereenkomst tekenen en een onderpand achterlaten dat de waarde van het goud en juwelen vertegenwoordigt. De huurperiode is meestal een week of 10 dagen. Lees verder in De Volkskrant.Er is 1 reactie

  1. Menekse
    Geplaatst op 20 september 2012 om 6:30 pm uur.

    schone schijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl