wo 17 januari 2018, 19:02 uur

SP Kamerleden bezoeken Turkije

Vrijdag zijn Kamerleden Harry van Bommel en Sadet Karabulut begonnen aan een kort werkbezoek aan Turkije. In Diyarbakir, Tunceli en Istanbul spreken zij met mensenrechtenorganisaties, advocaten, vakbonden, politici en anderen over de recente ontwikkelingen in het land.

Vooral de onderdrukking van de Koerden krijgt de aandacht meldt Van Bommel. Na enkele jaren van toenadering is de regering Erdogan weer met harde hand gaan reageren op de aspiraties van de Koerden die zelfbestuur wensen schrijft hij op zijn weblog.Er zijn 4 reacties

 1. Gadamer
  Geplaatst op 11 maart 2012 om 2:45 pm uur.

  Voordat de zgn “onderdrukking” van de Koerden aan bod kan komen lijkt een begin maken aan een einde van PKK terreur een veel logischer stap…En begin maar in Amsterdam zou ik zeggen…Je hoeft daarvoor niet naar Turkije. Triest dat Saadet Karabulut zelf van Koerdische komaf de hulp van Harry van Bommel nodig heeft om de Koerden op de agenda te krijgen…weer zo’n zielig marionettepoppetje…

 2. amsterdammer
  Geplaatst op 12 maart 2012 om 8:04 pm uur.

  aspiraties van de Koerden die zelfbestuur wensen (land stelen)oja bommel!jij bent geen bommel maar DOMMEL van zeymanvoor hhhahahhahhhhhha

 3. Mehmeet
  Geplaatst op 12 maart 2012 om 10:16 pm uur.

  Zo wekt Europa geen Vertrouwen bij de Turken… dit bevestigd enkel alleen dat Turken denken van: Kijk zie je wel Europa is onbetrouwbaar en vals.

  Een Turk kan je niets laten doen door stoer her en der even een kijkje te nemen. Hij gaat zich dan juist irriteren en je dwingt hem door te denken.

  Mehmet

 4. !!!-T-U-R-K-E-J-!!!
  Geplaatst op 22 maart 2012 om 8:45 pm uur.

  Hun praten wel over turken en tussen koerden om politieke start van te maken Maar ze zien redelijk niet goed genoeg of ze doen net alles als of

  kan Friesland een oplossing bieden voor Turkije inzake de koerdische minderheid ?

  Terroriseren de Friezen ook Nederland ?

  Vermoorden de Friezen ook onschuldige baby’s, kinderen, hoogbejaarde mannen en hoogbejaarde (zwangere) vrouwen ? 30 Jaar lang ? Dit zijn geen Koerden. Turkije leeft en heeft altijd in harmonie samengeleeft met koerden, maar er zijn wereldmachten, die de Turkije willen opsplitsen c.q. willen delen. Terroristen worden gesponsord uit de Europese kas. Midden Oosten zijn voor de wereldmachten altijd een doorn in het oog geweest. Kijk maar naar de landen waar heel veel democratie en vrijheid is gebracht. Voorbeelden genoeg. Pakistan, Irak, Afghanistan, Syrie. Wie is er straks aan de beurt ? Iran heeft ook democratie en vrijheid nodig en daarna is het de beurt aan Turkije. De landen die hier democratie en mensenrechten hebben gebracht moeten eerst kijken naar hun eigen mensenrechten en democratie, die buitengewoon tekortschiet. Het zijn allemaal ” bloedzuigers ” die niet schromen alle middelen in te zetten om hun toekomstige eigen (financiele) belangen te waarborgen. Als je geen lering trekt uit de geschiedenis herhaalt de geschiedenis zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl