vr 19 januari 2018, 06:18 uur

Turkse clubs ingeschreven voor Champions League

De Turkse voetbalbond heeft besloten nog geen maatregelen te treffen tegen Fenerbahçe en Trabzonspor, twee van de clubs die onder verdenking staan van het manipuleren van wedstrijden. Volgens UEFA-regels mag een ploeg aan de Champions League deelnemen als die sinds 2007 niet bij het beïnvloeden van wedstrijden betrokken is geweest. De Turkse bond zal de clubs in afwachting van de onderzoeksresultaten gewoon voor de Europese toernooien inschrijven.

De afgelopen week werden 22 personen in hechtenis genomen in het kader van een groot onderzoek naar malversaties. Onder hen zijn de voorzitters van landskampioen Fenerbahçe en nummer twee Trabzonspor.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl