zo 17 december 2017, 03:16 uur

Turkije steunt opstandelingen Libië

Turkije steunt de opstandelingen in Libië met bijna 137 miljoen euro in hun strijd tegen kolonel Kadhafi. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Davutoglu maakte dat zondag bekend in Benghazi, één van de steden in het oosten van Libië die in handen zijn van de opstandelingen. Turkije heeft grote economische belangen in Libië.

Tijdens het bezoek zei de minister dat Turkije de Overgangsraad van de Libische oppositie als de enige legitieme vertegenwoordiging van het land erkent. Landen als Frankrijk en Italië hebben de opstandelingenregering al eerder erkend.Er zijn 2 reacties

 1. Solomon Tags
  Geplaatst op 14 november 2011 om 6:00 pm uur.

  Aw, this was quite a good post. In concept I have to spot in writing similar to this moreover – spending time and actual effort to make a superb article… but what / points I say… I procrastinate alot and no indicates often get something carried out.

 2. Gadamer
  Geplaatst op 14 november 2011 om 10:17 pm uur.

  Solomon

  WT* are you talking about? similar in writing to what?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl