Turkije steunt opstandelingen Libië

2
3

Turkije steunt de opstandelingen in Libië met bijna 137 miljoen euro in hun strijd tegen kolonel Kadhafi. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Davutoglu maakte dat zondag bekend in Benghazi, één van de steden in het oosten van Libië die in handen zijn van de opstandelingen. Turkije heeft grote economische belangen in Libië.

Tijdens het bezoek zei de minister dat Turkije de Overgangsraad van de Libische oppositie als de enige legitieme vertegenwoordiging van het land erkent. Landen als Frankrijk en Italië hebben de opstandelingenregering al eerder erkend.

2 REACTIES

  1. Aw, this was quite a good post. In concept I have to spot in writing similar to this moreover – spending time and actual effort to make a superb article… but what / points I say… I procrastinate alot and no indicates often get something carried out.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here