vr 19 januari 2018, 06:24 uur

Nieuwe videoclip Altin ‘Gastarbeider’ online

Entertainer Halil Altin heeft zijn nieuwe videoclip ‘Gastarbeider’ uitgebracht. In deze videoclip staat hij op een bijzondere wijze stil bij een stukje Nederlandse geschiedenis. Het nummer is gebaseerd op een sample van de Turkse zangeres Sezen Aksu. Bij het realiseren van dit nummer heeft Altin samengewerkt met het Centrum voor de Geschiedenis van Migranten (www.vijfeeuwenmigratie.nl) en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid (www.beeldengeluid.nl).

Bekijk de clip hier:Er zijn 4 reacties

 1. Gadamer
  Geplaatst op 7 november 2010 om 10:16 am uur.

  Trots op Halil Altin en trots op de Turkse vechtersmentaliteit..Die kun je niet afpakken door het verbieden van dubbele paspoorten.

 2. hadise
  Geplaatst op 7 november 2010 om 11:35 am uur.

  het probleem vn o.a. Nederland is dat men tegenwoordig veel te veel vasthoudt aan de regels van beschaving (natuurlijk) en daarom niet kan doen wat men eigenlijk wil namelijk; onderscheid maken tussen mensen en mensen en masse weer terugsturen omdat ze niet meer nodig zijn…

 3. Sander van den Oever
  Geplaatst op 8 november 2010 om 12:13 am uur.

  Sjappoooo ! Good work !

 4. Selcuk Karacayir
  Geplaatst op 15 november 2010 om 3:29 am uur.

  Mooie gemengde herinneringen komen bij me op.. Waarin we als 2/3’e generatie kinderen in 2 werelden geleefd hebben.. Waar we meestal ook alleen stonden zonder back up van ouders die geen nederlands wisten. Worstelend te voet up to a cariere in een harde maatschappij.. Mooi hoor.. Wat het moeilijkste was is het het kiezen van “waar is mijn thuis”.. Waarna na jaren turken in deze raadsel leefden.. En wellicht nog steeds leven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl