wo 17 januari 2018, 19:14 uur

Grensbewaking Griekenland Turkije versterkt

De grensbewaking tussen Griekenland en Turkije is versterkt. Want dit jaar kwamen naar schatting 40.000 migranten de grens over – vaak met de hulp van mensensmokkelaars. Om dat aan te pakken zijn honderden extra agenten uit de Europese Unie ingezet. Maar doordat de smokkelindustrie zeer inventief is, is het de vraag of met die extra bewaking het probleem kan worden opgelost.

Kijk naar de reportage van het NOS Journaal:Er zijn 4 reacties

 1. Emine
  Geplaatst op 7 november 2010 om 11:31 am uur.

  als je een fort europa wil, zul je de omringende landen moeten helpen je daarbij te steunen…Turkije krijgt geen cent om fort europa mee te helpen bewaken, maar moet er wel voor opdraaien dat men alleen nog maar via Turkije Europa in kan ongeveer…dus, terecht dat er 175 man naar Griekenland gaan, maar zo overduidelijk niet voldoende!

  beter zou zijn te kijken naar waar deze mensen vandaan komen…en dat is in bijna lle gevallen bekend en kijken wat je in die paar landen (want het zijn er maar 10-12 te kijken hoe je daar bepaalde zaken oplost…toevallig zijn het allemaal landen waar wij ons wel hebben ingemengd met de politiek, oorlog of economie aldaar met bevriende staatshoofden en marionetten regeringen!

 2. Gorkum
  Geplaatst op 8 november 2010 om 11:06 pm uur.

  En inmddels heeft Turkije de visumplicht voor Syriers, Iraqi en Iraniers afgeschaft dus christenen uit Bagdad en homo’s uit Teheran de weg ligt open en kom maar lekker binnen.

 3. Asena Altay
  Geplaatst op 15 december 2010 om 7:37 pm uur.

  Het grapige is dat er word gedaan alsof het Turken zij die de grens over steken

 4. Erhan kurkun
  Geplaatst op 2 februari 2011 om 12:26 pm uur.

  De jong Turken

  Trek alle plan,dat is niet de probleem van Turkije dat is jullie probleem van mijn part mogen jullie een muur van hier tot aan de maan bouwen Turkije heeft jullie niet nodig we groein op onze eigen kracht wel dat zullen jullie wel gemerkt hebben zeker nog even jullie komen bij ons werken ik ga je garanderen we zullen jullie even veel uit maken als jullie ons gedaan hebben ,jullie zullen zeker niet gemakkelijk hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl