di 16 januari 2018, 08:59 uur

Extreemrechts wil volksraadpleging over Turkije

Extreemrechtse Europese partijen die Turkije niet in de Europese Unie willen hebben, hebben zaterdag aangekondigd te zullen aansturen op een Europees referendum over de kwestie. Tot de partijen die zaterdag in Wenen bijeen waren om onderlinge samenwerking te bespreken behoren onder meer de Oostenrijkse Vrijheidspartij, het Vlaams Belang, de Zweden-Democraten en de Deense Nationale Volkspartij.

“Wij zijn allemaal gewoon sterk van mening dat Europa dramatisch bergafwaarts gaat als men niet-Europese landen toelaat als lid”, zei Heinz-Christian Strache(foto) van de Oostenrijkse Vrijheidspartij.Er is 1 reactie

  1. hadise
    Geplaatst op 27 oktober 2010 om 2:37 am uur.

    deze partijen en politici maar zeker ook de zogenaamd progressieve oppositie zelf nota bene (door geen visionaire en strategische politiek te kunnen bedrijven) zijn eigenlijk de ondergang van de EU. En mark my words; ook van enkele van de west Europese landen straks, waarbij Nederland, Denemarken, Oostenrijk, en ook duistald voorop zullen lopen. Geheel toevallig ook de landen waar het extreem fout ging in de 2e wereld oorlog. het zit ‘m vast in die uber ontwikkelde christelijk-joodse wortels van hun cultuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl