wo 17 januari 2018, 05:54 uur

Misstanden bij UPS Turkije leiden tot actie

De internationale federatie van vervoersbonden ITF heeft deze week tot actie tegen pakketbezorger UPS opgeroepen om aandacht te vragen voor misstanden bij UPS in Turkije. Daar zijn onlangs 157 werknemers ontslagen die zich hadden georganiseerd in een vakbond. FNV Bondgenoten heeft daarom vanmorgen 40 ton zand gestort bij de toegangspoort van UPS in Amsterdam.

Volgens vakbondsbestuurder Jan de Jong is de toegang hierdoor geblokkeerd. Deze actie van FNV Bondgenoten is onderdeel van een internationale actiedag tegen het bedrijf dat wereldwijd opereert.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl