ma 18 december 2017, 21:27 uur

Kenan DoÄŸulu in Rotterdam

Fans van Kenan DoÄŸulu hebben iets om naar uit te kijken. De populaire Turkse zanger treedt na lange tijd weer op in Nederland. Hij koos Nederland als startpunt van zijn Europese tournee die dit najaar plaatsvindt. Stichting Mystiek presenteert op zaterdag 21 november 2009 het eerste concert van deze reeks in De Doelen te Rotterdam.

De grote schare bewonderaars kunnen deze avond volop genieten van het unieke stemgeluid en de flitsende performance van Kenan Doğulu. Bekende hits alsook nummers van zijn nieuwste cd ‘Patron’ passeren de revue.

Concert: Kenan DoÄŸulu
Datum: zaterdag 21 november 2009
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Concertgebouw De Doelen, RotterdamLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl