Scènes uit Turkse tv-serie weg na kritiek Israël

2
1

De Turkse zender TRT heeft scènes over Israëlisch geweld tegen Palestijnen uit een televisieserie geschrapt na kritiek van Israël. In de propagandistische serie ‘Ayrilik (Scheiding), Palestina in liefde en oorlog’ is te zien hoe Israëlische soldaten onschuldige burgers doden. Vorige week ontstond ophef in Israël over de serie van de publieke omroep.

De producent van de serie Selcuk Cobanoglu, heeft donderdag bekendgemaakt dat er delen uit het programma worden gehaald.

2 REACTIES

  1. In de propagandistische serie ‘Ayrilik (Scheiding), Palestina in liefde en oorlog’ is te zien hoe Israëlische soldaten onschuldige burgers doden.

    Progaganda wil ik het niet noemen. De waarheid mag niet ontkent worden.

  2. Dit geeft al aan hoe zwak de leiding van Turkije is, Als het Westen iets ‘beveelt’ gehoorzamen ze meteen.. Turkije moet meer voorbeeld nemen aan landen als: Iran, Rusland, Venezuela en Israël.. Die hebben duidelijk een sterk beleid..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here