zo 17 december 2017, 22:32 uur

Problemen bij PSV tegen Turkse Sivasspor

PSV heeft een hectisch oefenduel tegen het Turkse Sivasspor zaterdag met 3-0 gewonnen. De wedstrijd duurde zo’n twintig minuten korter dan gepland, omdat scheidsrechter Kevin Blom de wedstrijd in de eerste helft staakte schrijft De Telegraaf. Blom stuurde twee Turkse spelers uit het veld, waarna er een broeierig sfeertje op het veld in Zutphen ontstond.

Blom gaf in de 26e minuut eerst Mbemba van Sivasspor rood. Eén minuut later stuurde de scheidsrechter ook ploeggenoot Dagasan weg, tot onvrede en woede van de Turkse spelers. Blom kreeg daarbij een duw van een Turkse speler. De arbiter besloot de wedstrijd te staken en maakte de eerste helft niet meer af.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl