ma 18 december 2017, 15:43 uur

Turken niet bezig met verkiezingen EU

“In Turkije worden de mensen niet warm of koud van de Europese verkiezingen. De meesten Turken weten niet dat ze gehouden worden, en wie het wel weet, interesseert het niet. Dat zegt Sahin Alpay, hoogleraar politicologie en columnist in De Telegraaf. Volgens hem heeft Turkije andere dingen aan het hoofd.

Omdat Turkije geen stem heeft in Europa, schrijft Alpay geen letter over de verkiezingen. Hij schrijft wel over de democratisering van Turkije, want dat is belangrijk en heeft direct invloed in het land. De Europese verkiezingen niet, aldus de Alpay in de krant.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 2 juni 2009 om 1:35 am uur.

    en wat blijkt, ook de gemiddelde Nederlander kan bar weinig vertellen over de Verkiezingen voor het EU parlement. Als ze al weten dat ie komt, weten ze nog bijna niet wie ze kiezen en waarvoor en welk mandaat het Parlement heeft en wat het doet etc…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl