ma 18 december 2017, 17:48 uur

Eerste rijwielzaak met vrouw aan het roer

Rijwielhandel Ado Bike aan de Schiedamse Broersvest zorgt voor een primeur. Het is de eerste rijwielzaak die door een vrouw wordt gerund en wel door de Turkse Ayse Akdag. Zij is de vrouw van ondernemer Sedat Akdag, die vijf jaar geleden begon met zijn keten van fietsenzaken schrijft Het Algemeen Dagblad. Op 2 januari dit jaar opende hij z’n nieuwe winkel waar zijn vrouw aan het hoofd staat.

Bijzonder vindt Ayse (36) het niet dat zij als Turks Rotterdamse vrouw aan het roer staat van het Schiedamse filiaal. Hoewel maar weinig Turkse vrouwen een eigen zaak runnen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl