ma 18 december 2017, 15:50 uur

Motie van Wilders tegen Albayrak

Anti-islam politicus Geert Wilders dient wederom een motie in tegen staatssecretaris van Justitie Nebahat Albayrak (PvdA) als zij haar Turkse nationaliteit niet opgeeft. De PVV-voorman reageerde dinsdag op het interview dat PvdA-voorzitter Liliane Ploumen in de Volkskrant gaf naar aanleiding van de nieuwe integratienota van haar partij.

Ploumen stelt dat migranten om Nederlander te worden hun oude nationaliteit in principe moeten opgeven. Wilders grijpt de uitlatingen van Ploumen aan om Albayrak opnieuw onder vuur te nemen. Bij het aantreden van dit kabinet diende de PVV al een motie in tegen Albayrak en haar partijgenoot Ahmed Aboutaleb, omdat zij een dubbele nationaliteit hebben.

Naar aanleiding van integratienota van Ploumen stelt Wilders nogmaals dat Albayrak ofwel haar Turkse paspoort moet inleveren, of moet aftreden. “Of wij dienen opnieuw een motie hiertoe in”, laat de PVV per sms weten.Er zijn 6 reacties

 1. Htypr0
  Geplaatst op 24 december 2008 om 2:02 am uur.

  Waar was de Navo toen de Serven de Bosnische moslims afslachten… Ze waren aan de kant van de Serven, en lieten die hun gang gaan.. Kom op nou wees een beetje realistisch, De Westerse Beschaving is anti-islam

 2. Htypr0
  Geplaatst op 24 december 2008 om 2:03 am uur.

  Met westerse beschaving bedoel ik natuurlijk niet het gewone ‘volk’, maar de machtigere personen..

 3. Gorkum
  Geplaatst op 24 december 2008 om 8:36 am uur.

  Je hebt Geert Wilders en je hebt Kemal Kerincsiz. What’s the difference ?

 4. anoniem
  Geplaatst op 27 december 2008 om 5:21 pm uur.

  die wilders moet niet zo zeuren

 5. kamer
  Geplaatst op 28 december 2008 om 1:31 pm uur.

  Gorkum…ben ik helemaal met je eens!

 6. de Turk
  Geplaatst op 28 december 2008 om 10:38 pm uur.

  Wilders is een orospu cocugu , daarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl