Motie van Wilders tegen Albayrak

6
1

Anti-islam politicus Geert Wilders dient wederom een motie in tegen staatssecretaris van Justitie Nebahat Albayrak (PvdA) als zij haar Turkse nationaliteit niet opgeeft. De PVV-voorman reageerde dinsdag op het interview dat PvdA-voorzitter Liliane Ploumen in de Volkskrant gaf naar aanleiding van de nieuwe integratienota van haar partij.

Ploumen stelt dat migranten om Nederlander te worden hun oude nationaliteit in principe moeten opgeven. Wilders grijpt de uitlatingen van Ploumen aan om Albayrak opnieuw onder vuur te nemen. Bij het aantreden van dit kabinet diende de PVV al een motie in tegen Albayrak en haar partijgenoot Ahmed Aboutaleb, omdat zij een dubbele nationaliteit hebben.

Naar aanleiding van integratienota van Ploumen stelt Wilders nogmaals dat Albayrak ofwel haar Turkse paspoort moet inleveren, of moet aftreden. “Of wij dienen opnieuw een motie hiertoe in”, laat de PVV per sms weten.

6 REACTIES

  1. Waar was de Navo toen de Serven de Bosnische moslims afslachten… Ze waren aan de kant van de Serven, en lieten die hun gang gaan.. Kom op nou wees een beetje realistisch, De Westerse Beschaving is anti-islam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here