do 18 januari 2018, 04:57 uur

Olmert in Turkije voor vredesoverleg

De Israëlische premier Ehud Olmert heeft maandag in Ankara gesprekken gevoerd met de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan en president Abdullah Gül. Verwacht werd dat het Midden-Oosten en de met bemiddeling van Turkije tot stand gekomen vredesbesprekingen tussen Israël en Syrië daarbij centraal zouden staan, meldt Novum Nieuws.

Nadat het vredesoverleg in mei was begonnen hielden Israël en Syrië vier rondes van indirecte onderhandelingen in Turkije. Toen Olmert bekendmaakte te zullen aftreden kwam daar een eind aan.Er is 1 reactie

  1. Htypr0
    Geplaatst op 24 december 2008 om 2:01 am uur.

    irak is al verneukt, daarna libanon en nu syrië.. Guess who will be the next victim?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl